31 Aralık 2013 Salı

Nike

FASHİON 
Nike, kışa özel tasarımlarıyla, koşucuları kötü hava şartlarının olumsuz etkilerinden koruyor. Sporseverlere kış 
aylarında sokakta koşmanın keyfini yaşatan koleksiyon, suya dayanıklı, hafif ve nefes alan malzemeleri sayesinde konforlu bir koşu deneyimi sunuyor.





Nike Flywire

Sokaklarda özgürce koşmayı tercih eden spor severlerin görüşü doğrultusunda hazırlanan koleksiyonda, farklı ihtiyaçlara cevap veren tasarımlar yer alıyor.Nike’ın kışa özel tasarladığı koşu ayakkabıları, farklı ihtiyaçlara cevap veren teknolojik çözümler sunuyor.





İçe basma eğilimi gösterenler için tasarlanan Nike LunarGlide 5 Shield Lunarlon, Dynamic Sports ve Nike Flywire teknolojileriyle üstün koruma sağlıyor. Ayağın üst bölümü ve topuğuyla uyumlu bir destek sistemi sunan Nike Air Pegasus 30 Shield ve adeta çıplak ayakla koşma deneyimi yaşatan Nike Free 5.0 Shield, teknolojik özelliklerinin yanı sıra şık görünümüyle göz dolduruyor.

Nike Shield Flash Jacket, su geçirmeyen yansıtıcı kumaşıyla, koşucuların karanlıkta rahat görünmesini sağlıyor. Nefes alan dokusu sayesinde terin sağlıklı bir şekilde dışarı atılmasına olanak tanıyor. Su ve rüzgara dayanıklı özel kumaşı, elleri örten koruyucu parçası ve kapüşonuyla, soğuğa karşı maksimum koruma sunuyor.

Nike’ın gücünü doğadan alan tasarım anlayışıyla üretilen Nike Aeroloft yelek, değişken hava şartlarında ısıyı sabitliyor. Ürünün içinde bulunan hava koşucuyla birlikte harekete geçerek, terin dışarı atılmasını kolaylaştırıyor, vücudu kuru ve sıcak tutuyor. Bir cebe sığacak boyutta katlanabilen yelek, yırtılmaz dış yüzeyiyle rüzgardan korunma sağlıyor.

Büyük beğeni toplayan Dri-Fit teknolojisine sahip Nike Dri-FIT Wool üstler, kuzu yünü ve polyester içeren yapısıyla, koşucular için maksimum sıcaklık ve esneklik sunuyor. Nefes aldıran ve vücudu saran kumaşı sayesinde sürtünmeden kaynaklanan tahrişi en aza indiren ürünün, kadın ve erkeklere özel 2 modeli bulunuyor.

http://www.provamanken.com
İLETİŞİM:05543415140  "Prova manken özeliklerinin tüm detaylarını sorabilir ve sipariş verebilirsiniz".


http://www.modablackk.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder